fbpx

BOOK HANDY
WOMAN TIL EVENTS

Vil du gerne give dine medarbejdere en på opleveren, kan du booke min truck fra alt til personalearrangementer til teambuildings. Og jeg kan selvfølgelig være med i handlen.

Mulighederne er mange...

Ønsker I at lave et anderledes event for jeres personale, kommer jeg gerne ud med trucken og faciliterer rammerne for en sjov dag, hvor kun fantasien sætter grænser. Det kan fx være teambuilding, kursus eller jeres helt eget event.

KR 18.000

FOR OP TIL 25 PERSONER

Oveni prisen bliver der tillagt moms og kørsel + evt. broafgift.

GIV MÆNDENE BAGHJUL...

BLIV DIN EGEN HANDYWOMAN

På bare 3 timer, lærer du alt om hvordan du bruger det mest basale værktøj, så du fremover kan fixe tingene i hjemmet selv. Kurset foregår i min pink truck, hvor du sammen med andre ligesindede kvinder, har det sjovt med at blive bedste venner med boremaskinen… Og så slutter vi selvfølgelig af med pink bobler!

Mit Handywoman kursus opstod, da jeg opdagede et stort behov for kvinder i at lære, at fixe tingene i hjemmet selv – præcis ligesom jeg selv havde gjort. Jeg startede med at holde kurserne i mit værksted, men jeg havde lyst til at gøre det større.

Det skulle stadig være et trygt forum, hvor de kunne få lov til at lege, lære og lave fejl lige så meget som der var behov for og så skulle det samtidigt være lækkert indrettet. Det tog lige nøjagtig 3 uger fra tanke til handling og VUPTI, så var der en 17 meter lang KÆMPE pink truck!

Trucken er indrettet som en rullende workshop, hvor alle kurserne bliver holdt og nu kører jeg rundt i hele Danmark og holder kurser for alle kommende Handywomen.