fbpx
Handywoman_erhvervplus

Hej, mit navn er Jeanne og jeg er selvudnævnt Handywoman...

Mit Handywoman koncept blev skabt over et glas rosé...

OG JEG HAR SIDEN HJULPET KVINDER MED AT FIXE DE TING I HJEMMET, SOM DE IKKE SELV KAN ORDNE…

Egentlig er jeg uddannet indenfor salg og marketing og har været i faget i knap 20 år i større, danske virksomheder. Igennem årene har jeg OFTE hjulpet veninder og bekendte med alle mulige småopgaver, samtidigt med at jeg selv har lavet en masse ting i vores eget hjem. Faktisk har jeg ingen håndværksmæssig baggrund, men min store interesse for håndværk og især tømrerlignende opgaver, har gjort at jeg bare har kastet mig ud i tingene og lært dem. Derudover har jeg en yderst kreativ tankegang, når det kommer til alternative opbevaringsløsninger og jeg elsker at kaste mig ud i et nyt projekt.

Jeg ved mange kvinder drømmer om selv at kunne fixe ting i hjemmet, får når vi får en ide, skulle den helst være lavet i går, ikk? Værktøjskassen har længe været forbeholdt manden i hjemmet, så mange kvinder ved fx ikke hvordan de bruger en boremaskine eller monterer en lampe i et lampeudtag.

Derfor har jeg nu lavet et Handywoman kursus, hvor kvinder kan blive certificeret Handywoman i min pink truck og lære at fixe de mest basale ting i hjemmet… SELV!

Det er min mission at give flere kvinder selvtilliden og ikke mindst poweren til at turde kaste sig ud i de projekter de drømmer om.

KÆRLIG HILSEN – JEANNE

Opdag hvor nemt (og sjovt!) det kan være at lave DIY projekter!

Er du klar til at være Handywoman?

Jeg har været præcist det samme sted som dig. For små 10 år siden, vidste jeg stort set intet om håndværk og jeg havde aldrig bygget noget selv. Over et (eller nok nærmere 10) glas rosé, fik jeg den geniale ide at jeg skulle være Handywoman. Mine gæster blev straks smidt ud, for nu skulle jeg bare i gang med at udvikle min ide. Der gik ikke lang tid før jeg var i gang med at hjælpe kvinder i Østjylland med at klare diverse opgaver i hjemmet og snart havde jeg også smækket et kursus sammen, så flere kvinder i landet kunne tage sagen i egen hånd. Mine gæster har selvfølgelig fået mere rosé siden de blev smidt ud den aften og jeg tror nok de har tilgivet mig.

 

Kom med i mit pink univers!

Her vil du modtage tips&tricks fra mig i din indbakke.

0
HAR VÆRET PÅ KURSUS
0
KURSER HOLDER JEG I 2024
0
BYER GÆSTER JEG I 2024
0
DELTAGERE PR. HOLD

Fun facts om mig

DET FINDER DU I MIN LOMME

Skruetrækkere i forskellige størrelser, en hobbykniv, et bor til boremaskinen, en tommestok og selvfølgelig en pink lipgloss!

JEG HAR VÆRET I TV

Jeg har været med i “Håndværkerne rykker ind” på DR1 sammen med min mand, Dan. Ham var der bare ingen der genkendte. Så har jeg også været med i “Løvens Hule”, måske deres mest pink indslag til dato.

MEST POPULÆRE PRODUKT

Mit lyserøde værktøjssæt! Kvinderne elsker den lille kuffert med det mest basale værktøj… I PINK!

5/5

"Det er fedt at lære noget nyt, selvom du har den alder du har!"

“På Jeannes Handywoman kursus, lærte jeg mange små fif jeg ikke kendte og det bedste af det hele er, at nu skal jeg ikke længere vente på nogen der kommer og hjælper mig, for nu har jeg lært at fixe tingene selv!” — Maj-Britt.

Fold din indre Handywoman ud...

BLIV CERTIFICERET HANDYWOMAN

3 timers Handywoman kursus, hvor du lærer at klare de mest basale ting i hjemmet selv.

HANDYWOMAN ONLINE KURSER

Til dig, der gerne vil kunne sidde hjemme i stuen og lære tricksene til dine DIY-projekter.