fbpx

KOM PÅ KURSUS I MIN PINK TRUCK

På bare 3 timer, lærer du alt om hvordan du bruger det mest basale værktøj, så du fremover kan fixe tingene i hjemmet selv. Og så foregår det i min pink rullende workshop.

På kurset vil du lære, at...

HAVE DET SJOVT MED AT BLIVE HANDYWOMAN!

Hænge hylder og knager op og ikke mindst, hvordan du justerer dem på millimeter, så de hænger fuldstændig i vatter.

Skifte et dryppende blandingsbatteri fra Grohe Quickfix armartur. Det er meget nemmere end du tror med det lille geniale værktøj.

Lave og montere en lampe i et lampeudtag OG sætte strøm til den. Det er her det som regel bliver spændende om den er samlet korrekt.

Vælge skruer, plugs, bits, bor osv., så du aldrig mere er i tvivl om hvad du skal vælge, når du står i byggemarkedet og slipper for ekspedientens grin.

Mestre boremaskinen og blive tryg i at bore huller, skifte bor og bitsholder og selvfølgelig hvordan du ser proff ud, når du gør det.

Gå selvsikkert i gang med dine kommende projekter og blive tryg i at bore et hul i væggen derhjemme. Nu har du jo prøvet på kurset hvordan du IKKE skal gøre.

Invester i dig selv...

Og skru op for din egen girlpower! Hvor fedt vil det ikke lige være, at kunne fixe tingene selv og være fri for altid at skulle vente på hjælp? Du får 3 timers kursus til samme pris som en håndværker koster i én time.

KR 1.200

PR. PERSON

Inkluderer materialer, certifikat, bobler og snacks + adgang til min lukkede Facebook Gruppe for certificerede Handywomen.

KR 18.000

FOR OP TIL 25 PERSONER

Inkluderer materialer, certifikater, bobler og snacks. Kontakt mig for at aftale nærmere. Der tillæges moms og kørsel oveni prisen.

Det er den bedste beslutning!

JEG VAR I TVIVL OM EN KVINDE PÅ MIN ALDER VIRKELIG GODT KUNNE LÆRE HVORDAN MAN HÆNGER TING OP OG SKIFTER EN VANDHANE.

Jeg havde aldrig troet, at jeg selv skulle kunne finde ud af at skifte en vandhane og jeg blev da helt forelsket i det lille smarte værktøj vi brugte til det. Det er virkelig fedt at have fået troen på mine egne Handywoman evner og at jeg nu tør kaste mig ud i at lave mine projekter selv. Hvis du sidder og overvejer at tage med, så GØR DET! Det er alle pengene værd.

MAJ-BRITT - 60 ÅR

Jeg vil bare så gerne vise dig, at...

DU SAGTENS KAN SELV!

GIV MÆNDENE BAGHJUL...

BLIV DIN EGEN HANDYWOMAN

På bare 3 timer, lærer du alt om hvordan du bruger det mest basale værktøj, så du fremover kan fixe tingene i hjemmet selv. Kurset foregår i min pink truck, hvor du sammen med andre ligesindede kvinder, har det sjovt med at blive bedste venner med boremaskinen… Og så slutter vi selvfølgelig af med pink bobler!

Mit Handywoman kursus opstod, da jeg opdagede et stort behov for kvinder i at lære, at fixe tingene i hjemmet selv – præcis ligesom jeg selv havde gjort. Jeg startede med at holde kurserne i mit værksted, men jeg havde lyst til at gøre det større.

Det skulle stadig være et trygt forum, hvor de kunne få lov til at lege, lære og lave fejl lige så meget som der var behov for og så skulle det samtidigt være lækkert indrettet. Det tog lige nøjagtig 3 uger fra tanke til handling og VUPTI, så var der en 17 meter lang KÆMPE pink truck!

Trucken er indrettet som en rullende workshop, hvor alle kurserne bliver holdt og nu kører jeg rundt i hele Danmark og holder kurser for alle kommende Handywomen.

Få svar på dine spørgsmål

HVEM KAN DELTAGE?

Alle kvinder er velkommen, uanset alder eller handy niveau. Der har været kvinder med på mit kursus på 16 og 88 år, så alt det kræver er lysten til at lære.

HVAD KOSTER DET?

Prisen er 1.200 kr. pr. person inklusive moms. Det er ca. samme pris, som du kan få en håndværker for i bare én time og her får du altså 3 timers kursus for samme pris.

HVOR MANGE KAN DER VÆRE PÅ ET HOLD?

Der er plads til 12 kvinder på hvert hold. Skulle der mod forventning være færre tilmeldte end 12, gennemfører vi selvfølgelig kurset alligevel.

HVAD ER MED I PRISEN?

Udover 3 timers kursus, indeholder prisen også materialer, certifikat, bobler og snacks. Du kommer også med i min lukkede Facebook Gruppe, hvor du kan få hjælp af mig.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Vælg det sted og tidspunkt du ønsker at deltage på kurset og gennemfør købet med dine oplysninger. Så modtager du kort tid før kurset en mail med praktisk info.

HVOR LANG TID VARER DET?

Kurset varer ca. 3 timer inklusive spørgsmål osv. Du er selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål, selvom der på klokken er gået 3 timer.

HVOR FOREGÅR KURSET HENNE?

Kurset foregår i min truck, der er indrettet som en rullende workshop. Her er der både ”værksted”, et langbord vi kan sidde ved, samt toilet, køkken og varme på de kolde dage.

SKAL JEG HAVE NOGET BESTEMT TØJ PÅ?

Nej, det er hverken nødvendigt at have arbejdstøj eller noget bestemt tøj på, så kom bare i det tøj du har lyst til. Andre er kommet i alt fra hvide bukser til blomstret kjoler.

HVILKE BYER ER DER KURSUS I?

Det skifter fra år til år, hvilke byer jeg gæster. Jeg vil dog hvert år være at finde i Aalborg, Aarhus, og København som standard.

KAN JEG FÅ REFUNDERET MIN PLADS?

Solgte pladser refunderes ikke, men du er velkommen til at sende en anden i stedet for dig, hvis du selv bliver forhindret i at deltage, hvis blot jeg lige bliver informeret om det.

KAN JEG GIVE KURSET SOM GAVEKORT?

Ja, du kan sagtens give et kursus som et gavekort. Når du booker, vælger du bare ”Gavekort” under ”G”. Ved bestilling af gavekort eller køb af billetter til flere/andre på samme bestilling, vil jeg meget gerne have deltagernavne og evt. mail oplyst i feltet “bemærkninger” ved check-out.

MÅ JEG TAGE MINE BØRN MED?

Ja, hvis eneste mulighed for at deltage er, at du kan tage dit barn med. Dog forventes der, at barnet kan “underholde” sig selv med Ipad eller lignende. Babyer er selvfølgelig slet ingen hindring, og jeg opfordrer også til at fx mødre grupper kommer og deltager på dagholdene. Informer mig gerne herom.

Jeg vil klart anbefale kurset!

Mange tak for et udbytterigt kursus i går. Jeg føler mig meget  bedre rustet til at gribe boremaskinen m. m. Og tak for din fine energiske måde at være på. Bliv ved med det.  Jeg vil klart anbefale kurset til andre.

LENE HANSEN

Skønt kursus!

Fedt at kunne gøre det selv og aldrig mere vente! Sætter alt muligt op hele tiden – vil super gerne lære mere fx at bygge en reol. 
Meld jer piger og mærk fornemmelsen!

MALENE KRISTENSEN

De bedste kursuspenge givet ud!

Det her kursus, hvor jeg har lært at skifte ledning, montere køkkenvandhane, bruge mit bor selv, plugs og bits, hænge knage og billeder op, er simpelthen de bedste kursuspenge givet ud, siden thai madlavningskurset i Bangkok. Diplom udstedet af Ministry of Handywoman og super nice kursusholder i den fedeste lyserøde truck! 

GITHA SCHULTZ

Skønt kursus!

Det var en helt igennem rigtig god oplevelse. Jeg kan helt sikkert skifte ledning i lamper mm, bore huller og sætte en knagerække mm op samt udskifte en vandhane.

 

 

BIRGIT CHRISTENSEN