fbpx

Samarbejdspartnere

PÅ DENNE SIDE KAN DU SE, HVILKE VIRKSOMHEDER JEG SAMARBEJDER MED
Raaby & Rosendal

Raaby og Rosendal er en el-installationsvirksomhed beliggende i Midtjylland.

Vi vil være førende inden for tekniske installationer på bygninger og bygningsautomatik, og det bliver vi ikke uden vores dygtige og engagerede medarbejdere. Kerneproduktet i vores el-installationsvirksomhed er vores medarbejdere.

Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er med til at skabe dygtige og seriøse medarbejdere, som kan yde den bedste service til vores kunder. Vi er eksperter i tekniske installationer, men det vigtigste i vores virksomhed er menneskerne bag. Det er dem, der skal bære og udvikle vores virksomhed, og dem, som dagligt møder vores kunder og varetager opgaver for dem.

Raaby-Rosendal-handywoman
Aros Light
Hos Aros Lights designer og håndlaver vi lamper i træ. Vi har en stor passion for træ og dets egenskaber, og ønsker at fremhæve træets årer i alle vores designs.
Alle vores lamper fremstilles i klassiske danske træsorter, og håndlaves med respekt for både miljø og materialer. Vores lamper giver et hyggeligt og behageligt lys, og kan bruges i alle rum.
For hver lampe vi sælger, planter vi et træ i Danmark. På den måde bidrager vi til en cirkulær brug af træ, og er med til at sikre bevaringen af danske skovarealer.
aros_light_handywoman
aros_light_handywoman2
Tapethuset

Tapethuset er en online tapetbutik med fysisk butik beliggende i Aarhus Nord. Tapethuset har 120 års erfaring inden for tapet, vægbeklædning. Vores rødder går helt tilbage til 1898, da butikken startede i Jægergårdsgade i Aarhus.

I dag ligger vores store butik og showroom lige bag Storcenter Nord på Katrinebjergvej 93A i Aarhus Nord, hvor vi også sælger alt indenfor maling.

Med mere end 25.000 forskellige tapeter fra 30 danske og udenlandske leverandører, tilbyder vi Danmarks største udvalg af kvalitets-tapeter og fototapet. Uanset om du leder efter tapet med blomster, dyr eller noget helt tredje, så finder du det hos Tapethuset.

Tapethuset_Handywoman
Tapethuset_Handywoman
Tapethuset_Handywoman
quickfix-grohe-handywoman
Stark

Byggemarkedet hvor jeg handler de fleste materialer

Stark_Handywoman
SiOO:X Wood Protection AB

Det her super interessante, svenske firma blev jeg bekendt med, da jeg søgte alternative behandlingsmetoder til mine træterrasser. De producerer et produkt, der gråner træ, og helst trykimprægneret, i løbet af allerede 6-8 uger. På så kort tid opnår man en smuk, grå patina på sit træværk – og ikke nok med det, så siges det at holde op til 12 år. Det er jeg så ved at teste 😉

Læs mere om produktet og min process her

De har også et produkt der er specifikt til teaktræ og dvs. det er virkelig velegnet til både.

Pro-Dress.com Aps

My “one and only” samarbejdspartner og leverandør af arbejdstøj, sikkerhedssko og alt hvad Mr. ProDress kan skaffe i pink 😉 – Og så har han også en del børnetøj, skitøj og cykelgejl – Og findes det du søger ikke på shoppen, så er sandsynligheden for det kan skaffes stor.

Millarco A/S

Værktøjsproducenten som jeg samarbejder med på mine webshops-produkter og de produkter jeg benytter på mine kurser. De har lavet produktlinier som passer perfekt til en DIY Handywoman, som har brug for værktøj der bare skal tages frem i ny og næ og dermed kan holde “hele livet”. Til sådan brug er der ingen grund til at betale den noget dyrer pris, for værktøj der skal bruges dagligt, som det jeg f.eks. selv bruger i mit arbejde som Handywoman.

Desuden har jeg i samarbejde med Millarco A/S fået produceret mit populære, pink værktøjssæt 🙂

Dolle Nordic A/S

Dolle er nok mest kendt for deres trapper, men til mit kommende værkstedsbyggeri, overvejer jeg kraftigt at prøve deres Dolle ovenlysvinduer af i stedet for de traditionelle Velux. De skulle efter sigende være ligeså nemme at montere som Velux 🙂

Bott Danmark A/S

Til indretning af værksted og håndværkerbiler er det tyske firma Bott helt eminent. Der er heldigvis også en dansk afdeling Bott Danmark A/S
Jeg venter dog stadig på de laver en pink serie 😉 Men til det sker, må jeg jo “nøjes” med de lidt mere dæmpede og maskuline farver.

Men lækkert er det ihvertfald, og jeg glæder mig til jeg er færdig med at bygge mit værksted, og fylde lidt Bott i rummet 🙂