fbpx

GROHE QUICKFIX

I samarbejde med GROHE, holder jeg også mini-kurser rundt i landet.
På QuickFix-turneen kan du lære at montere et GROHE Start armatur – og opleve hvor overraskende nemt et gør-det-selv-projekt kan være. Når du har været med på mit Handywoman kursus, får du en goodiebag bl.a. med produkter fra GROHE QuickFix, så du med det samme kan gå hjem og skifte dit eget armatur i fx køkken eller badeværelse.

QuickFix produkterne er 100% problemfrie. GROHE’s overraskende nemme QuickFix produkter, kommer med enkle installationsløsninger, de opfylder de højeste kvalitetsstandarder og hjælper dig med at spare på energi og vand – en mere bæredygtig livsstil.

Linket herunder leder til siden der kun har relevans for de korte, gratis kurser.

RAABY & ROSENDAL

Raaby & Rosendal er en el-installationsvirksomhed beliggende i Midtjylland.

Vi vil være førende inden for tekniske installationer på bygninger og bygningsautomatik, og det bliver vi ikke uden vores dygtige og engagerede medarbejdere. Kerneproduktet i vores el-installationsvirksomhed er vores medarbejdere.

Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er med til at skabe dygtige og seriøse medarbejdere, som kan yde den bedste service til vores kunder. Vi er eksperter i tekniske installationer, men det vigtigste i vores virksomhed er menneskerne bag. Det er dem, der skal bære og udvikle vores virksomhed, og dem, som dagligt møder vores kunder og varetager opgaver for dem.

 

TAPETHUSET

Tapethuset er en online tapetbutik med fysisk butik beliggende i Aarhus Nord. Tapethuset har 120 års erfaring inden for tapet, vægbeklædning. Vores rødder går helt tilbage til 1898, da butikken startede i Jægergårdsgade i Aarhus.

I dag ligger vores store butik og showroom lige bag Storcenter Nord på Katrinebjergvej 93A i Aarhus Nord, hvor vi også sælger alt indenfor maling.

Med mere end 25.000 forskellige tapeter fra 30 danske og udenlandske leverandører, tilbyder vi Danmarks største udvalg af kvalitets-tapeter og fototapet. Uanset om du leder efter tapet med blomster, dyr eller noget helt tredje, så finder du det hos Tapethuset.

 

FOTOS JONAS WRESCH

Mange af mine billeder her på hjemmesiden, er taget af den dygtige tyske fotograf Jonas Wresch.

Jonas Wresch arbejder med portrætter og reportageopgaver for GEO, Spiegel, Die Zeit m.fl. og er jurymedlem i Hansel-Miet-prisen og Gabriel Grüner-legatet.

Han bor i Hamburg, rejser jævnligt til Colombia for projekter og taler tysk, spansk, engelsk og fransk.

 

SI00:X

Det her super interessante, svenske firma, Si00:X Wood Protection, blev jeg bekendt med, da jeg søgte alternative behandlingsmetoder til mine træterrasser. De producerer et produkt, der gråner træ, og helst trykimprægneret, i løbet af allerede 6-8 uger. På så kort tid opnår man en smuk, grå patina på sit træværk – og ikke nok med det, så siges det at holde op til 12 år. Det er jeg så ved at teste.

Læs mere om produktet og min process her.

De har også et produkt der er specifikt til teaktræ og dvs. det er virkelig velegnet til både.

MILLARCO A/S

Værktøjsproducenten som jeg samarbejder med på mine webshops-produkter og de produkter jeg benytter på mine kurser. De har lavet produktlinier som passer perfekt til en DIY Handywoman, som har brug for værktøj der bare skal tages frem i ny og næ og dermed kan holde “hele livet”. Til sådan brug er der ingen grund til at betale den noget dyrer pris, for værktøj der skal bruges dagligt, som det jeg f.eks. selv bruger i mit arbejde som Handywoman.

Desuden har jeg i samarbejde med Millarco A/S fået produceret mit populære, pink værktøjssæt.