fbpx

Roccamore, Handywoman og værktøj

 

Jeg ELSKER de dage, hvor sikkerhedssko og arbejdsbukser skiftes ud med lækre, behagelige Roccamore sko og feminint tøj 🙂 Og sådan en dag har det været idag, hvor jeg ikke skulle bore huller, hænge lamper op og “hjælpe kvinder i nød”.

Dagen startede i brostensbelagte Aarhus, så jeg valgte min Roccamore model Jeanne (som jeg tilfældigvis også har lagt navn til – Se mere her). Den er god til brostenene grundet den brede hæl, bliver altid så ked af at smadre mine stiletter gennem Latinerkvarteret. Roccamore er de første højhælede sko med ortopædiske såler – og jeg glemmer aldrig første gang jeg stak foden i et par. Det føltes som ren fodmassage 🙂

 

Jeg har også været til møde hos Optimera vedr. vores kommende samarbejde på mit byggeprojekt af 140 m2 værkstedsbygning til Handywoman ??⚒

 

Og sidst med min gode samarbejdspartner Millarco vedr. produktlinien af værktøj til kvinder. 

Selvfølgelig har jeg lige en ekstra grad af kærlighed til “min egen” sko, men ellers trives jeg allerbedst i de lidt højere luftlag med 8-12 cm under hælen, og kan derfor nævne mine ultimative Roccamore favoritter i shoppen lige nu, som er:

Tak til Roccamore og Jeanne for en dejlig dag – Følg mig endelig på Facebook og Instagram

Kærlig hilsen Jeanne, Handywoman

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *